Introductie Peugeot 508

Rijdt u binnenkort in de Peugeot 508? Dit gloednieuwe model komt uit als berline en als stationwagon.

De berline is nu te bestellen. De Peugeot 508 SW maakt zijn opwachting in de eerste helft van 2019.

 

Proefrit maken?

Wilt u door ons op de hoogte gehouden worden over de Peugeot 508 (SW) of wilt u graag een proefrit maken? Vul nu onderstaande formulier in. 

De radicale berline

De nieuwe Peugeot 508 weet meteen te verrassen door zijn energieke en dynamische voorkomen. De voorkant is imposant, haast agressief te noemen. Met de leeuw in het midden van de grille en het 508-logo op de neus van de motorkap, is de 508 een eerbetoon aan zijn illustere voorgangers, de Peugeot 504 en 504 coupé.

De kenmerkende verticale LED-dagrijverlichting verleent de auto een sterke en exclusieve identiteit. Het zijaanzicht van de nieuwe Peugeot 508 laat perfect uitgebalanceerde verhoudingen zien. De auto is 4,75 meter lang en heeft dynamische lijnen. Het ingetogen glasoppervlak verfijnt het silhouet en onthult portieren zonder raamstijlen.

De shooting brake

De elegante Peugeot 508 SW kenmerkt zich door langgerekte lijnen, een expressief front en 19 inch velgen. Aan de achterzijde van deze atletische break wordt het sportieve voorkomen onderstreept door de dubbele uitlaat en de karakteristieke lichtsignatuur met adaptieve 3D LED achterlichten.

Hoogwaardig interieur

In het interieur ligt de nadruk op originaliteit en hoogwaardige kwaliteit. Het eerste dat opvalt is het zeer luxueus uitgevoerde dashboard: de Peugeot i-Cockpit®. Het head-up instrumentenpaneel is volledig naar wens instelbaar en bevindt zich boven het stuurwiel. Hiermee heeft u als bestuurder alle nuttige rij-informatie binnen zijn gezichtsveld.

Efficiënte motoren

De nieuwe Peugeot 508 is uitgerust met de nieuwe generatie Euro 6.d-TEMP-motoren PureTech en BlueHDi (met standaard SCR-technologie) met Best in Class CO2-emissiewaarden. Bij de benzinemotoren zien we twee nieuwkomers, de PureTech 180 S&S EAT8 en de PureTech 225 S&S EAT8. Er zijn vier dieselmotorisaties leverbaar. Een BlueHDi 130 S&S met handgeschakelde 6-versnellingsbak of EAT8; een BlueHDi 160 S&S EAT8 en een BlueHDi 180 S&S EAT8.

U ziet het onzichtbare

Het nieuwe Night Vision-systeem werkt met een infraroodcamera die levende wezens vóór de auto waarneemt in het donker of bij slecht zicht. Het bereik van het systeem garandeert detectie tot 250 meter met weergave van het infraroodbeeld op het digitale display. Dat is verder dan het bereik van de koplampen!

Première

De nieuwe Peugeot 508 werd op 8 maart 2018 feestelijk onthuld op de Autosalon in Genève. De nieuwe Peugeot 508 SW maakt in de eerste helft van 2019 zijn opwachting. Vul bovenstaand interesseformulier in als u een proefrit wil maken of door ons op de hoogte gehouden wil worden. Tot ziens bij Nefkens Peugeot!