Introductie Peugeot 508

De nieuwe Peugeot 508 en Peugeot 508 SW zijn net onthuld en in productie genomen. De Peugeot 508 wordt in oktober 2018 in de showrooms bij Nefkens verwacht. De Peugeot 508 SW maakt zijn opwachting in januari 2019.

Wilt u door ons op de hoogte gehouden worden?

Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden van nieuws over de nieuwe Peugeot 508 en Peugeot 508 SW.

De radicale berline

De nieuwe Peugeot 508 weet meteen te verrassen door zijn energieke en dynamische voorkomen. De voorkant is imposant, haast agressief te noemen. Met de leeuw in het midden van de grille en het 508-logo op de neus van de motorkap, is de 508 een eerbetoon aan zijn illustere voorgangers, de Peugeot 504 en 504 coupé.

De kenmerkende verticale LED-dagrijverlichting verleent de auto een sterke en exclusieve identiteit. Het zijaanzicht van de nieuwe Peugeot 508 laat perfect uitgebalanceerde verhoudingen zien. De auto is 4,75 meter lang en heeft dynamische lijnen. Het ingetogen glasoppervlak verfijnt het silhouet en onthult portieren zonder raamstijlen.

Hoogwaardig interieur

In het interieur ligt de nadruk op originaliteit en hoogwaardige kwaliteit. Het eerste dat opvalt is het zeer luxueus uitgevoerde dashboard: de Peugeot i-Cockpit®. Het head-up instrumentenpaneel is volledig naar wens instelbaar en bevindt zich boven het stuurwiel. Hiermee heeft u als bestuurder alle nuttige rij-informatie binnen zijn gezichtsveld.

Efficiënte motoren

De nieuwe Peugeot 508 is uitgerust met de nieuwe generatie Euro 6.d-TEMP-motoren PureTech en BlueHDi (met standaard SCR-technologie) met Best in Class CO2-emissiewaarden. Bij de benzinemotoren zien we twee nieuwkomers, de PureTech 180 S&S EAT8 en de PureTech 225 S&S EAT8. Er zijn vier dieselmotorisaties leverbaar. Een BlueHDi 130 S&S met handgeschakelde 6-versnellingsbak of EAT8; een BlueHDi 160 S&S EAT8 en een BlueHDi 180 S&S EAT8.

U ziet het onzichtbare

Het nieuwe Night Vision-systeem werkt met een infraroodcamera die levende wezens vóór de auto waarneemt in het donker of bij slecht zicht. Het bereik van het systeem garandeert detectie tot 250 meter met weergave van het infraroodbeeld op het digitale display. Dat is verder dan het bereik van de koplampen!

Première

De nieuwe Peugeot 508 werd op 8 maart feestelijk onthuld op de Autosalon in Genève. Hierna wordt dit model in productie genomen. Naar verwachting staat hij in oktober in onze showrooms. Vul bovenstaand interesseformulier in als u door ons op de hoogte gehouden wil worden over dit nieuwe model!

Gelimiteerde, exclusieve 'First Edition'

De verkoop van de nieuwe Peugeot 508 gaat nu al van start met een exclusieve First Edition. Deze exclusieve serie gaat als eerste in productie in beperkte oplage. Klanten die besluiten tot aankoop zullen dan ook als eersten hun auto in ontvangst kunnen nemen. De Peugeot 508 First Edition is gebaseerd op het hoogste uitrustingsniveau: de GT. Wilt u ook als eerste in uw Peugeot 508 rijden? Lees meer en reserveer snel via deze website.